Het einde van de zoektocht

Samen met u gaan wij duurzame samenwerkingsverbanden aan, door ons ”het partnerschap” genoemd. Voor middelkleine tot middelgrote organisaties zijn wij in staat zowel als structurele partner als op projectmatige basis te functioneren.

Relatiegericht en efficiënt

Wij gaan te werk met dezelfde slagvaardigheid als de grotere consultancy organisaties maar wij hebben de persoonlijke aandacht van een zelfstandige consultant. 

Werk vanuit kracht

Bij BORO werkt iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht. Echter is één competentie universeel vertegenwoordigd binnen onze organisatie: behulpzaamheid. Consultancy is het helpen van andere organisaties, hoe complex het probleem dan ook is. 

Onze consultants hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Deze kwaliteiten in combinatie met een uitvoerig onderzoekend vermogen en sterke communicatie skills zorgen ervoor dat wij onze opdrachtgevers betrouwbaar en vol ambitie kunnen ondersteunen. Lees meer over de kunde en het expertise van onze consultants op de ”About BORO” pagina. 

Passie voor Consultancy

Wij geloven in de kracht van mensen. Advies opstellen en implementaties realiseren draait ongeacht de dimensie om het aansturen, ondersteunen en begeleiden van mensen. De term ”mensenwerk” wordt vaak genoeg genoemd, maar te weinig wordt er in organisaties echt menselijk gehandeld. Bij BORO weten wij dat menselijk handelen op termijn zorgt voor enorm veel voordelen voor zowel mens als organisatie. 

Wij helpen organisaties duurzamer en efficiënter te maken. Binnen dit proces staat het werkgeluk van uw werknemers altijd centraal.